مصاف زارع و معصومی برای دوبنده تیم ملی ۳ ملی‌پوش وزنه‌برداری به مسابقات قهرمانی آسیا می‌روند استقلال به‌ضرر پرسپولیس بازی می‌کند | معمای بزرگ بازی هفته آخر ۷ تیم از آسیا در جام جهانی بسکتبال ۲۰۲۷ پیروانی از ضاربان شکایت می‌کند بازگشت مسئولان سازمان لیگ وسط راه تهران به تبریز | زنوزی نبود، جشن تراکتور برگزار نشد آقای تاج، تکلیف پرونده مس رفسنجان را معلوم کن نتیجه بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴)| کاش زودتر تمام شود این فصل سیاه! ویدئو| بازی استقلال و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نتیجه بازی پرسپولیس و خیبر خرم‌آباد در لیگ برتر (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم گل‌ها | تلاش تا آخرین نفس برای نایب‌قهرمانی! ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد در لیگ برتر(۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترکیب احتمالی پرسپولیس برای بازی برابر خیبر خرم‌آباد حذف زودهنگام و تلخ ساحلی‌بازان ایران از جام جهانی مهرداد محمدی، همچنان خارج از لیست استقلال
سرخط خبرها

سمیعی برکنار شد، جویباری مدیرعامل استقلال | ۴ عضو جدیدهیات مدیره مشخص شدند

  • کد خبر: ۳۰۹۷۲۳
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۴
سمیعی برکنار شد، جویباری مدیرعامل استقلال | ۴ عضو جدیدهیات مدیره مشخص شدند
درحالی که از باشگاه استقلال خبر رسید نظری جویباری به عنوان مدیرعامل به باشگاه استقلال بازگشت ۴ عضو هیات مدیره این باشگاه نیز انتخاب شدند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، از نظری جویباری که سابق در پست‌های مدیریتی گوناگون استقلال فعالیت داشت، درباره حضورش دراستقلال سوال شده که این پاسخ را داده است: «من هیچ خبری ندارم و اینها را از شما می‌شوم. برای حضور در هیئت رئیسه باشگاه استقلال هیچ صحبتی نداشتیم. مدیران استقلال دارند کارشان را می‌کنند و ارزیابی را باید هواداران انجام دهند.

سابقه نداشته استقلال در این رتبه نیم فصل را تمام کند، اما من داخل نیستم که شرایط را بدانم و نمی‌توانم نظر بدهم.» جویباری درباره اینکه از سوی یک سرمربی مطرح به استقلال تحمیل شده نیز این واکنش را نشان داد: «ین چه حرفی است من الان سی سال است که در فوتبال هستم. من با پرویز مظلومی، حجازی، منصورخان و امیرخان کار کردم. من با همه اینها رفیقم و مگر با آقای فتح‌الله‌زاده و اولیایی کار نکردم؟ من یک آدم ورزشی هستم و با همه اینها کار کردم و سال‌ها وقت گذاشتم.»

جویباری درنهایت گفت: «من، چون در داخل استقلال نیستم نمی‌توانم نظر بدهم، اما اگر قسمت شود و اگر از ما بخواهند برای کمک می‌آییم. ما استقلالی هستیم و همه تلاش‌مان را می‌کنیم که استقلال را از این شرایط نجات بدهیم. اگر بیاییم کمک می‌کنیم. اگر قرار است تغییر ندهیم چرا بیاییم؟ خب الان هستند و کار را انجام می‌دهند.

شما می‌دانید استقلال هیچ‌وقت دهم نشده بود. شرایط بالا و پایین دارد و استقلال همیشه جزء سه تیم بوده است. حالا کسی از ما دعوت نکرده، اما اگر کسی از ما بخواهد تحت هر شرایطی برای کمک می‌آییم.»

 این مصاحبه درحالی انجام شده که ساعاتی بعد جویباری به عنوان مدیر عامل برگزیده شد. چهار عضو هیات مدیره باشگاه استقلال به نام‌های :۱- علیرضا اسدی ۲- علی نظری جویباری ۳- فریده شجاعی ۴- محمودرضا بابایی نیز معرفی شدند.

البته صبح امروز از هولدینگ خبر می‌رسید که سمیعی به کار ادامه خواهد داد اما این خبر تا عصر دوام داشت و جویباری به عنوان مدیرعامل برگزیده شد و سمیعی رسما از کار کنار رفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->